close
Download nu de
ApolloProtocol Fitness App!
INSTALLEREN
flag nl NL FAQ Support

Bekijk de video

Online Coaching om je fitness doel te behalen


Ga voor Online Coaching van ApolloProtocol. Wij helpen je bij het behalen van je doel door middel van een goed Fitness plan en professionele online begeleiding.

Iedereen verdient de beste hulp, persoonlijke aandacht en een goed Fitness plan. Daarom hebben wij slechts één abonnementsvorm!

plan

Wat je krijgt

Je eigen ‘Personal trainer’, maar dan online.

Je persoonlijke trainer, maar dan veel goedkoper en iedere dag beschikbaar.

24/7 online coaching.

De beste coaches. Jouw stok achter de deur, altijd bereikbaar voor je vragen.

Maandelijks een nieuw trainschema.

Professionele fitness schema’s. Altijd nieuwe uitdaging, motivatie en het beste resultaat.

Persoonlijk voedingsplan.

Zodat jij weet wat je moet eten, op maat gemaakt door jouw persoonlijke AP Coach.

Wekelijks contact & maandelijkse evaluaties.

Je coach neemt regelmatig contact met je op om je voortgang bij te houden.

Toegang tot de volledige Fitness App.

Onbeperkt toegang tot alle functies, fitness schema’s en meer.

Bestel Online Coaching en ontvang het beste Fitness plan voor jouw doel.

3 MAANDEN

89,95
per maand

Kies dit plan
6 MAANDEN

74,95
per maand

Kies dit plan
12 MAANDEN

69,95
per maand

Kies dit plan

89,95
per maand

Kies dit plan

74,95
per maand

Kies dit plan

69,95
per maand

Kies dit plan

Waarom Online Coaching van ApolloProtocol?


Een goed Fitness plan is wat je nodig hebt om resultaat te behalen met fitness. Zonder een goed plan behaal je geen goede resultaten. En daarom ontvang je bij ApolloProtocol een goed Fitness plan.

Met het Fitness plan van ApolloProtocol heb je alle middelen in handen om je doel te bereiken en goede resultaten te behalen. Ons Fitness plan bestaat uit de ApolloProtocol App, Online Coaching door professionele AP Coaches, professionele Fitness schema’s en een persoonlijk voedingsplan.

Onze Fitness plannen zijn geschikt voor alle niveaus. Of je nou een beginner bent, of opzoek bent naar nieuwe motivatie en uitdaging. Onze Online Coaching is ook geschikt voor ervaren en gevorderde sporters die al jaren tegen hun plafond aanzitten.

Bestel Online Coaching voor de beste resultaten en begeleiding.

Bij ApolloProtocol word je altijd begeleidt door een professionele coach die werkt conform de coaching richtlijnen van ApolloProtocol. Dat is wat onze Online Coaching zo goed maakt.

Dat betekent dat onze coaches jou begeleiden volgens de regels en richtlijnen van ApolloProtocol. Daarnaast zijn onze coaches gecertificeerd door ApolloProtocol. Zij hebben hierdoor alle kennis en kunde in huis om jou optimaal te begeleiden.

Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij goede Online Coaching aanbieden. Wil je meer weten over onze coaches dan kun je altijd contact met ons opnemen.

ApolloProtocol is specialist in het samenstellen van goede fitness schema's. Dit komt niet alleen door onze jarenlange ervaring, maar vooral door wetenschap. Bij het samenstellen van onze fitness schema's maken wij dan ook enkel gebruik van trainingsmethoden die bewezen effectief zijn.

Hierdoor kun je er vanuit gaan dat onze trainschema's goed in elkaar steken en werken voor jou. Bij onze Online Coaching krijg je toegang tot alle professionele fitness schema’s van ApolloProtocol. Samen met je coach kies je iedere maand een nieuw geschikt trainschema die je gaat volgen.

Zo heb je iedere maand een nieuwe uitdaging, nieuwe trainingen, nieuwe oefeningen en nog meer motivatie om je doel te behalen!

Bij ApolloProtocol Online Coaching werkt de coach heel nauw samen met de cliënt. Om dit te realiseren heeft de coach wekelijks contact met de cliënt en voert de coach iedere maand een uitgebreide evaluatie uit.

Door jouw voortgang nauwkeurig bij te houden zijn we instaat om snel veranderingen door te brengen wanneer dit nodig is. Door deze intensieve samenwerking weet jij zeker dat je goed bezig bent.

Daarnaast werk je samen met je coach aan een persoonlijk voedingsplan. Dit doe je samen met je coach zodat je een voedingsplan krijgt waar je écht iets aan hebt en wat je vol kunt houden! Wij zorgen ervoor dat jij precies weet wat je moet eten om je doelen te behalen! Bestel nu ApolloProtocol Online Coaching. Mocht je vragen hebben kan je altijd contact opnemen.

Veelgestelde vragen


Dit is geen eenmalige betaling en het coaching abonnement wordt ook niet automatisch verlengd. Je bestelt online coaching voor het aantal maanden (3, 6 of 12) dat jij wil en betaalt hier iedere maand een vast bedrag voor. Hierna loopt het abonnement automatisch af en kun je het abonnement zelf verlengen als je dit wil.

Het is niet mogelijk om jouw abonnement tussentijds te annuleren, enkel tijdens de eerste 14 dagen na aankoop van het abonnement. Je bestelt een abonnement voor een periode van 3, 6 of 12 maanden. Na het verstrijken van het door jou aangekochte aantal maanden vinden er geen automatische incasso’s meer plaats. Wil je toch je abonnement annuleren, bijvoorbeeld binnen de eerste 14 dagen? Mail dan naar support@apolloprotocol.com en geef hierin aan waarom je het abonnement wil opzeggen.

Iedere maand vindt er één betaling plaats. Het eerste betaalmoment is direct bij aankoop, alle volgende betalingen zijn automatische incasso’s die elkaar exact na 1 maand opvolgen. Stel je bestelt 3 maanden online coaching op 1 mei, dan volgen er nog twee automatische incasso’s op 1 juni en 1 juli.

Je hebt 14 dagen de tijd om je te bedenken en je abonnement op te zeggen. Let wel op! Jouw coach heeft dan al een x aantal dagen voor jou gewerkt, je hebt een trainschema ontvangen en jouw coach heeft een persoonlijk voedingsschema voor je samengesteld. Deze kosten brengen we in rekening, dit gaat om het volledige bedrag van de eerste betaling.

Weet je het niet zeker of heb je een andere vraag?

Contact ons

ZIJ GINGEN JE VOOR

© 2014-2019 ApolloProtocol