Feeling Good. Looking Better.
header testpakket header testpakket mobiel
Kan jij AP aan? Bekijk de video!

Twijfel je nog?

Ga voor een testpakket!

Wil jij nu eens echt je fitness doelen gaan behalen en ontdekken of ApolloProtocol bij jou past, twijfel dan niet om het Testpakket te bestellen. Dit pakket helpt jou om de perfecte keuze te maken voor het product dat past bij jou en de doelen die je voor ogen hebt.

WAT ZIT ERIN?

4 weken persoonlijke online begeleiding.

Je hebt vier weken lang je persoonlijke AP Coach ter beschikking die jou introduceert met het ApolloProtocol. Samen wordt deze kennismaking een unieke ervaring.

Meerdere test workouts.

In het Testpakket zijn verschillende workouts van verschillende Fitnesspakketten opgenomen. Zo kun je zelf onze trainingen ervaren en kun je meten op welk AP niveau je zit.

20 AP Drinks.

Om onze sportdrank optimaal te kunnen testen hebben wij een pot AP Drink 700 gram toegevoegd aan het Testpakket. Test dit in combinatie met de workouts voor een optimale ‘Apollo experience’.

4 weken toegang tot onze fitness app.

Tijdens de testperiode heb je 4 weken toegang tot de volledige versie van de ApolloProtocol Fitness App. Dit is je nieuwe mobiele gymbuddy!

Kennismaking met voeding.

Goed eten is belangrijk en daarom krijg je via de App toegang tot meer dan 150 recepten. Ook kun je via de App je eigen voedingsschema samenstellen en heb je toegang tot andere voeding gerelateerde functies.

AP Drinkbeker.

Ons cadeautje voor jou om het testpakket compleet te maken. Met de beker kan je heerlijke AP Drinks weg drinken.

Bestel een testpakket!

Je hebt vier weken lang je persoonlijke AP Coach ter beschikking die jou introduceert met het ApolloProtocol. Samen wordt deze kennismaking een unieke ervaring.

testpakket voor mannen

Testpakket voor mannen

Meer informatie
testpakket voor vrouwen

Testpakket voor vrouwen

Meer informatie