Kan jij het ApolloProtocol aan?

TEST HET APOLLOPROTOCOL MET EEN SPECIAAL TESTPAKKET.

Het testpakket is onder andere voorzien van meerdere workouts uit onze verschillende fitnesspakketten, onze sportdrank, vier weken persoonlijke begeleiding en meer.

ApolloProtocol's Testpakket

INCLUSIEF 4 WEKEN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

testpakket

Bekijk de inhoud van het testpakket.

Overtuig jezelf van de kracht van ApolloProtocol.

Wil jij serieus je fitness doelen gaan behalen en ontdekken of het ApolloProtocol bij jou past, twijfel dan niet om het testpakket te bestellen.

Dit pakket helpt jou om de perfecte keuze te maken voor het traject dat past bij jou en de doelen die je voor ogen hebt.

Bestel het Testpakket

REAL PEOPLE | REAL RESULTS

Zij zijn jou voor gegaan! Voor welke weg kies jij?
Bestel nu je fitnesspakket!

WHAT'S INCLUDED?

4 weken persoonlijke online begeleiding.

Je hebt vier weken lang je persoonlijke AP Coach ter beschikking die jou introduceert met het ApolloProtocol. Samen wordt deze kennismaking een unieke ervaring.

Meerdere test workouts.

In de test guide zijn verschillende workouts opgenomen, van ieder fitnesspakket 1. Via deze weg kun je ervaren hoe onze trainingen zijn en kun je meten op welk niveau je zit.

20 AP Drinks.

Om onze sportdrank optimaal te kunnen testen hebben wij een kleine pot AP-sportdrank toegevoegd aan het testpakket. Test dit in combinatie met de workouts voor een optimale Apollo experience.

4 weken toegang tot onze fitness app.

Tijdens de test periode heb je 4 weken onbeperkt toegang tot de volledige versie van de Apollo Firness App, dit is je nieuwe mobiele gymbuddy.

Kennismaking met voeding.

Goed eten is belangrijk en daarom beschrijven we in de test guides onze voedingsleer, ga je aan de slag met een voedingsschema en maak je kennis met verschillende recepten.

AP Drinkbeker.

Ons cadeautje voor jou om het testpakket compleet te maken. Met de beker kan je heerlijke AP Drinks weg drinken.

Voor welk testpakket ga jij?