Feeling Good. Looking Better.

Privacy Policy

ApolloProtocol vind het belangrijk dat je weet hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan. Lees daarom deze pagina goed door als je wilt weten hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan.

ApolloProtocol respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. ApolloProtocol zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Bescherming Persoonsgegevens:

Wanneer je iets bij ons bestelt willen wij niet dat iemand er met jouw persoonsgegevens vandoor gaat. Daarom doen we er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden.

ApolloProtocol slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database en wij geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Om je bestelling zo goed mogelijk te verwerken, hebben we wel eerst jouw gegevens nodig.

ApolloProtocol is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die ApolloProtocol over jou heeft vastgelegd of wanneer je gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen binnen vier weken mededelen welke persoonsgegevens wij verwerkt of eventueel kunnen verwijderen, afschermen of verbeteren.

Welke informatie hebben wij van jou nodig?

Voor- en achternaamHandig om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon.
Adres en woonplaatsDit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling
TelefoonnummerMochten wij je willen informeren over je bestelling dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Daarnaast gebruiken wij je telefoonnummer om contact met je te hebben via WhatsApp over het gebruik van onze producten en voor onze AP Coaching service.
BetaalgegevensJe betaal gegevens worden door middel van een beveiligde verbinding rechtstreeks naar de bank verstuurd, wij slaan deze dus niet op. De bank verteld ons daarna alleen of je betaling gelukt is. Mocht je iets terugsturen, dan zullen wij je vragen om je betaalgegevens zodat wij het aankoopbedrag terug kunnen storten.
IP-adresWij kunnen je herkennen door middel van je IP-adres, dat helpt ons jouw voorkeuren op te slaan en je deskundig en gericht te adviseren.
E-mailadresBij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging per e-mail. Zodra je bestelling klaar staat om verstuurd te worden ontvang je nogmaals een e-mail, daarin vind je bijvoorbeeld de Track & Trace code van jouw bestelling. Nieuwsbrieven kan je natuurlijk ook van ons ontvangen, alleen versturen wij jou deze alleen als jij ons daar toestemming voor geeft.

Deze gegevens gebruiken wij ook voor het volgende:

KlantenserviceJe kunt contact met ons opnemen door te bellen, mailen of een bericht te sturen via Facebook of een ander sociaal kanaal zoals Instagram of Twitter. Elke keer dat je contact opneemt noteren wij waar wij contact met je over hebben gehad, zo hoef je je verhaal niet twee keer te vertellen en kunnen wij jou sneller helpen! Een telefoongesprek kan trouwens ook opgenomen worden, maar dan alleen voor trainingsdoeleinden.
Mijn account

Elke keer als je besteld slaan wij gegevens op zoals je naam en adres. Op deze manier hoef je niet bij elke bestelling je gegevens opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen, zodat we je sneller kunnen helpen.

Wil je je gegevens inkijken en wijzigen? Of wil je jouw gegevens verwijderen uit ons systeem? In dat geval kan je contact met ons opnemen via de contact pagina of stuur een e-mail naar support@apolloprotocol.com en dan maken wij dat voor jou in orde! Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar jouw persoonlijke gegevens. Via deze link kun je wijzigingen aanbrengen of je gegevens verwijderen.
Nieuwsbrief

Je kunt bij ons aangeven welke nieuwsbrieven jij het liefst wel en niet wilt ontvangen. We maken onderscheid tussen acties, introducties en de weekdeals. Ontvang je liever geen nieuwsbrieven meer of wil je jouw emailadres wijzigen? Stuur ons dan een e-mail of meld je af bij één van de e-mails die je hebt ontvangen. Er staat in iedere e-mail een link in de footer om je af te melden voor de betreffende mailing.

Wil je weten voor welke nieuwsbrieven jij staat inschreven? Stuur ook dan even een e-mail en wij gaan het voor je uitzoeken!
Product gerelateerde e-mails.

Als service van ApolloProtocol sturen je jou product gerelateerde e-mails na aankoop van een product of gratis product. Via deze manier willen je op de hoogte brengen over het bestelde product, over ApolloProtocol en over eventuele andere producten. Wil je dit niet? Stuur ons dan een e-mail of meld je af bij één van de e-mails die je hebt ontvangen. Er staat in iedere e-mail een link in de footer om je af te melden voor de betreffende mailing.

Wil je weten voor welke mailingen jij staat inschreven? Stuur ook dan even een e-mail en wij gaan het voor je uitzoeken!
ActiesBij elke actie vragen wij jou om jouw gegevens, wij willen namelijk voorkomen dat de winnaars geen bericht en dus geen prijs ontvangen. We gebruiken deze gegevens ook om de acties te analyseren en ze elke keer nog leuker te maken.
FraudepreventieHelaas kan je op internet niet iedereen vertrouwen, dus soms moeten wij klantgegevens gebruiken om fraudegevallen te onderzoeken. Het kan hierbij ook voorkomen dat wij deze gegevens moeten doorgeven aan overheidsinstanties.

Cookies:

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je computer. Cookies stellen ons in staat om anoniem informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.

Wat doen deze cookies?

Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie en worden gebruikt om uw order correct af te handelen. Tevens gebruiken wij cookies om anoniem verkeersgegevens op te slaan van je bezoek aan onze website. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de website optimaliseren en verbeteren.

Geen persoonlijke gegevens!

Cookies registreren geen persoonlijke gegevens, of zaken die naar jou als persoon zijn te herleiden. Ook kunnen cookies (bestanden op) je computer niet beschadigen.


ApolloProtocol gebruikt de volgende cookies:

Functionele cookies

Dit zijn cookies die voor jou als bezoeker het surfen op onze website makkelijker maken. Wij gebruiken functionele cookies die ervoor zorgen dat je items in je winkelwagentje kunt toevoegen en dat ze er bij een volgend bezoek aan onze website nog in zitten. Ook gebruiken we een cookie die ervoor zorgt dat wanneer je ingelogd bent en de website verlaat, je bij terugkomst nog steeds ingelogd bent.

Analyse cookies

Met deze cookies (Google Analytics, Google Tag Manager,__utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv, __utmx ) kunnen wij het surfgedrag van bezoekers op onze website meten, zodat we waar nodig het gebruikersgemak kunnen verbeteren. Hierdoor zorgen we ervoor dat jullie ervaring van onze website steeds beter wordt en onbelangrijke informatie naar achter wordt verschoven.

Advertentie cookies

Met deze cookies (Facebook, Google Adwords) kunnen wij het effect van onze advertenties meten. Zo kunnen we goed vaststellen welke advertenties en kortingsacties jou wel aanspreken en welke niet.


Privacy beleid:

ApolloProtocol zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij ApolloProtocol Wij waarderen het vertrouwen dat jij in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

Indien je nog vragen hebt over het Privacy beleid van ApolloProtocol kun je altijd even contact met ons opnemen tijdens openingstijden via: +31 010 2613288 of ga naar onze contactpagina.