close
Download nu de
ApolloProtocol Fitness App!
INSTALLEREN
flag nl NL FAQ Support

Goede fitness schema's in handige e-books

AP Buikspieren workout E-book
€19,95

Sterke buikspieren ontwikkelen? Download het AP Buikspieren Workout E-book. 3 fases, 12 keiharde workouts. Tips & Tricks. Voor elk trainingsniveau.

AP Kuitgroei workout E-book
€19,95

Grotere kuiten ontwikkelen? Download het AP Kuitgroei Workout E-book. 3 fases. 8 keiharde workouts. Uitleg over de werking van de kuitspieren.

AP Recepten E-book
€29,95

Wil je een gezonde levensstijl ontwikkelen? Download het AP Recepten E-book. 150+ healthy recepten. Voor ieder moment van de dag. Inclusief tussendoortjes.

AP HIIT workout E-book
€27,95

Vet verbranden met interval training? Download het AP HIIT Workout E-book. 35 keiharde workouts. Thuis en in de gym. Tips & Tricks. Voor elk trainingsniveau.

Ben je op zoek naar een goed fitness schema met goede fitness oefeningen?

Je hoeft niet langer te zoeken! Wij hebben meerdere fitness schema's ontwikkeld en hier handige e-books van gemaakt voor op je telefoon. Zo heb je altijd je fitness schema op zak!

In onze e-books staat een bepaalde spiergroep of een bepaald fitness doel centraal. Bijvoorbeeld je buikspieren of je vetpercentage verlagen met HIIT training.

Daarnaast hebben wij ook e-books samengesteld met gezonde recepten en om gezonder te eten.

Onze fitness schema's zijn effectief door wetenschappelijke onderbouwing.

Al onze trainschema's zijn samengesteld op basis van wetenschappelijke kennis. Hierdoor kan je er vanuit gaan dat onze schema's echt werken en dat de trainingsmethode zeer effectief zijn.

Wil je dus effectief een bepaalde spiergroep trainen of een bepaald fitness doel behalen. Twijfel dan niet! Met onze fitness schema's gaat het je lukken!

Hieronder leggen we je meer uit over de verschillende e-books.

Train je buikspieren voor een sixpack met ons buikspieren fitness schema.

Zijn jouw buikspieren niet sterk genoeg en wil je trainen voor een sixpack? Dat begrijpen wij en je bent niet de enige! Speciaal daarom hebben wij een fitness schema gemaakt om effectief je buikspieren te trainen.

Het buikspieren e-book bevat maar liefst 12 trainschema's om je buik te trainen. Van workouts voor beginners tot de gevorderde sporter. Het AP Buikspieren workout E-book is speciaal ontwikkeld om je buikspieren naar een nieuw level te tillen: sterk, hard en mooi

Let wel op! Met een te hoog vetpercentage zijn je buikspieren niet zichtbaar, ook niet met ons trainschema. Het is dan aan te raden om ook vet te verliezen door een goed voedingsschema te volgen.

Bestel nu het sixpack fitness schema.

Je vetpercentage verlagen met HIIT training.

Is vet verliezen je doel? Dan hebben we goed nieuws! HIIT training is namelijk DE manier om je vetpercentage te verlagen! En wij hebben een volledig fitness schema voor HIIT training.

Vanaf nu is cardio training niet meer nodig! Het HIIT workout e-book bevat maar liefst 35 workouts voor zowel thuis als in de sportschool. Wij bij ApolloProtocol passen deze trainingsmethode veel toe bij cliƫnten die effectief vet willen verliezen.

HIIT training heeft namelijk bewezen heel effectief te zijn als het gaat om vet verliezen. Daarnaast helpt het je conditie te verbeteren en bevorderd het ook nog eens spier opbouw. Ideaal dus!

Bestel nu het HIIT training fitness schema.

Heb je kleine kuiten en wil je graag je kuitspieren trainen?

Ga dan aan de slag met ons fitness schema voor je kuiten. De kuitspieren zijn een lastige spiergroep om te trainen. Speciaal daarom hebben wij een fitness schema gemaakt voor deze specifieke spiergroep.

Het kuiten e-book bevat 8 op elkaar aansluitende workouts waar je mee aan de slag kunt en is speciaal ontwikkeld omdat veel mensen moeite hebben met het laten groeien van hun kuiten.

Wij hebben dat probleem opgelost. Het kuiten e-book van ApolloProtocol brengt jouw kuitspieren naar het volgende niveau.

Bestel nu het kuiten fitness schema

Gezond eten is lastig! En daarom hebben wij een receptenboek gemaakt met meer dan 150 recepten.

Vind jij het lastig om gezonde keuzes te maken? Weet je vaak niet wat je moet eten en eet je daarom maar weer hetzelfde? Met het receptenboek van ApolloProtocol is dat niet meer nodig!

Ons receptenboek bevat meer dan 150 gezonde recepten voor ieder moment van de dag. Onze recepten zijn daarom ook heel handig om je eigen voedingsschema mee samen te stellen.

Bij ieder recept staat precies aangegeven hoeveel eiwitten en koolhydraten het bevat. Ook hebben we een hoop eiwitrijke en juist koolhydraatarme recepten toegevoegd. Handig he?

Bestel nu het receptenboek van ApolloProtocol

© 2014-2019 ApolloProtocol