De Blog van ApolloProtocol

Omega 3,6 én 9, is deze combinatie wel zo goed als wordt gezegd?

Omega 3,6 én 9, is deze combinatie wel zo goed als wordt gezegd?

Een van de grootste redenen waarom wij zoveel van vet houden is omdat er zo verschrikkelijk veel smaak aan vet zit. Maar hoe zit het nou? Zijn die vetten dan zo slecht als wordt gezegd? En wat is het verschil tussen al die verschillende soorten vetten? In deze blog gaan we een aantal vetsoorten onder de loep nemen.

Hoe krijg ik mooie billen?

Hoe krijg ik mooie billen?

We kunnen het erover eens zijn dat alle vrouwen mooiere billen willen! Op Social Media waaronder Facebook zie je steeds vaker foto’s voorbij komen met daarop de “perfecte” billen.

Uiteraard worden deze foto’s door veel mensen – voornamelijk mannen – geliked of gedeeld. Het is geen geheim dat genen een grote rol speelt bij het verkrijgen bij deze “ perfecte” billen. Mocht je deze genen nou niet bezitten? Niet getreurd, want ook jij kan ze krijgen, dit betekent alleen dat jij er harder voor moet werken! Maar hoe krijg je ze dan?

Hoe kom ik van mijn onderrug pijn af?

Hoe kom ik van mijn onderrug pijn af?

Pijnklachten in de onderrug is een van de veel voorkomende klachten, dit komt voornamelijk door de (slechte) leefgewoontes anno 2016. Vier op de vijf mensen in Nederland heeft weleens last van rugklachten, meestal zijn deze het gevolg van verkeerde belasting van de rug.

In deze blog ga ik jou uitleggen wat de oorzaken kunnen zijn van deze klachten, hoe deze te verhelpen zijn en nog belangrijker hoe deze te voorkomen zijn!

Het geheim voor een strakke buik.

Het geheim voor een strakke buik.

Stap een willekeurige sportschool binnen en vraag aan de eerste persoon die je tegenkomt wat zijn of haar beeld is van een perfect lichaam, en je krijgt hoogstwaarschijnlijk hetzelfde antwoord; namelijk het hebben van een strakke buik/sixpack.

Zelf was ik het afgelopen jaar ook besmet met het sixpack virus. Dit heeft geresulteerd in het feit dat ik afgelopen zomer voor het eerst in mijn leven er van kon genieten om zonder shirt rond te lopen en dat duidelijk mijn “ blokjes” zichtbaar waren!