Online coaching: de nr. 1 trend om je doel te behalen!

Abonneer en like ons!

ONLINE COACHING WORDT STEEDS POPULAIRDER. 1000’EN MENSEN HEBBEN EEN ONLINE COACH. LEES HIER WAAROM!

Online coaching om je doelen te behalen! Dat klinkt goed, maar wat is het nou eigenlijk? En wat houdt online coaching precies in? Dat gaan we je in deze blog vertellen!

Online coaching wordt steeds populairder maar het is vaak nog onbekend wat het precies is. Daarom hebben we deze blog geschreven.

In deze blog vertellen we je precies wat online coaching is, wat de voordelen zijn, en waarom jij voor online coaching zou moeten kiezen als je je doelen wilt behalen.

We gaan het vooral hebben over online coaching om een gezondheidsdoel of fitness doel te behalen. Want hoe goed kan een coach jou helpen om je doel te behalen?

Lees snel verder!

Wat is online coaching?

Het woord online coaching verklapt eigenlijk al een beetje waar het over gaat. Je word online, dus op afstand en via het internet, gecoacht om bijvoorbeeld een fitness doel te behalen.

Vaak krijg je bij online coaching een persoonlijke online coach toegewezen. Je persoonlijke online coach helpt en ondersteunt je bij het behalen van de doelen die jij voor ogen hebt.

Dit doel kan bijvoorbeeld zijn dat je fitter wil worden, spieren op wil bouwen of wil afvallen. Maar dit kan ook zijn dat je bijvoorbeeld gezonder wil eten of leven.

Bij online coaching is het de bedoeling dat de coach jou alle instructies en handvatten geeft om je doel te behalen. Denk hierbij aan een fitness schema, een persoonlijk voedingsschema, en meer.

En jij hoeft ‘alleen maar’ goed je best te doen en aan de slag te gaan met de instructies van de coach.

Dat klinkt goed hé? Lees snel verder om erachter te komen wat een online coach nog meer voor je kan betekenen! Hieronder voordeel nummer 1!

Tips en advies van je Online coach.

Ontvang tips en advies van je online coach om de beste resultaten te behalen.
Je kan je Online coach vrijwel altijd bereiken. Heel handing.

Voor optimale begeleiding en resultaat zal een online coach je op regelmatige basis voorzien van tips en advies. Bij een goede online coaching service is de online coach vrijwel altijd te bereiken.

Ook kun je op frequente basis tips en advies verwachten om je doel te behalen. Om jou van tips en advies te voorzien moet je natuurlijk persoonlijk contact kunnen onderhouden met je online coach.

Het contact dat je hebt verloopt daarom vaak via e-mail of via WhatsApp. Bij ApolloProtocol loopt het contact via de chatfunctie van de ApolloProtocol app.

Het grote voordeel hiervan is dat je coach altijd bereikbaar is!

Chatten met je online coach.

Bij online coaching is het altijd mogelijk om te chatten met je online coach.
Online chatten (via bijvoorbeeld WhatsApp) is ontzettend handig als je dringende vragen hebt of ergens meer over wilt weten.

Naast dat je dus regelmatig tips en advies ontvangt heb je bij goede online coaching de mogelijkheid om altijd vragen te stellen aan je coach. Dit kan je dus doen wanneer je hulp nodig hebt of iets wilt weten.

Helaas is het zo dat dit bij veel online coaching diensten slechts wekelijks en soms zelfs slechts maandelijks mogelijk is.

Bij de online coaching van ApolloProtocol is dit niet het geval. Je kunt op ieder moment van de dag een bericht sturen naar je coach wanneer je vragen hebt.

Je persoonlijke online coach zal dan zijn of haar best doen om je zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.

Meer over online coaching van ApolloProtocol zul je verder in deze blog lezen. Hieronder gaan we verder met het uitleggen wat online coaching precies is.

We maken hierbij de vergelijking met een personal trainer!

Een personal trainer, maar dan online!

Personal trainer die je helpt bij het bereiken van je fitness of gezondheid doelen.

Vrijwel iedereen weet wat een personal trainer is en wat een personal trainer doet. Juist! Een personal trainer helpt je bij het bereiken van je doelen door je persoonlijke fitness trainingen te geven.

Hetzelfde bereik je via online coaching, maar dan zonder de persoonlijke training!

Daarom maken we hier de vergelijking tussen de diensten van een personal trainer en online coaching. Zo begrijp je beter wat online coaching is.

Iedere personal trainer helpt de klanten op zijn of haar eigen manier. De ene personal trainer doet dit door middel van bootcamps, groepstrainingen en personal training lessen.

De andere personal trainer doet het weer anders en sommige personal trainers bieden hierbij ook voedingsadviezen en/of voedingsschema’s aan.

Eigenlijk is online coaching hetzelfde, maar toch zijn er veel verschillen! Hieronder gaan we in op de verschillen en de voordelen van online coaching, gevolgd door de nadelen.

Voordelen online coaching.

Lees dit stuk tekst goed door! Online coaching heeft namelijk veel voordelen! Hieronder hebben we er een aantal voor jou op een rijtje gezet.

We gebruiken als voorbeeld de online coaching van ApolloProtocol.

 • Online coaching is veel goedkoper als personal training.
  Het grootste voordeel van online coaching is misschien nog wel de prijs. Dit is helemaal een groot voordeel wanneer je deze vergelijkt met het gemiddelde uurtarief van een personal trainer.

  Een personal trainer kan al gauw €50 per training (uur) kosten.

  Wanneer je dit vergelijkt met de prijs van online coaching van ApolloProtocol dan kun je stellen dat online coaching vele malen voordeliger is.

  Online coaching van ApolloProtocol kost namelijk slechts rond de €80 per maand.

  Maar is online coaching dan wel zo goed en effectief zul je je afvragen? Dat kun je hieronder lezen!
 • Een online coach is altijd bereikbaar voor vragen.
  Een ander groot voordeel van online coaching is dat je de coach een chat bericht kunt sturen wanneer je maar wilt.

  Dit is handig. Want heb je een vraag, dan kun je deze direct aan je coach stellen waarbij je ook snel antwoord mag verwachten.

  Zo hoef je nooit te twijfelen of je iets wel goed doet of hoef je niet onzeker te zijn omdat je al je vragen over fitness, voeding en training direct kunt stellen.
 • Een goed fitness plan voor voeding en training om je doel te behalen.
  Aangezien je bij online coaching geen fysiek persoonlijk contact hebt met je coach moet je coach ervoor zorgen dat je een goed fitness plan krijgt.

  Want zonder een goed plan en goede instructies is het voor jou niet mogelijk om je doelen te behalen. Ook kan je online coach je niet op de juiste manier coachen en aansturen.

Daarom kun je bij ApolloProtocol online coaching altijd rekenen op een goed uitgewerkt fitness plan om je doelen te behalen. Meer hierover lees je later.

Nadelen online coaching.

Waarschijnlijk vraag je je inmiddels af of er ook nadelen verbonden zijn aan online coaching? Dit hangt er maar net vanaf hoe je het bekijkt en waar jij behoefte aan hebt.

Als we een nadeel kunnen benoemen dan is dat het feit dat je geen persoonlijke trainingen krijgt van een online coach.

Want natuurlijk is het fijn om tijdens bijvoorbeeld een personal training direct gecorrigeerd te worden tijdens de oefeningen. Dan weet je namelijk zeker dat je een oefening goed uitvoert.

Daarnaast kan personal training als meer persoonlijk worden ervaren doordat je elkaar daadwerkelijk ziet. Dit zijn twee nadelen die ik weet te benoemen ten opzichte van personal training.

Echter hoeven beide nadelen geen heel groot probleem te zijn.

Een online coach kan je namelijk ook heel goed helpen met je oefeningen en ook met een online coach kan je een goede band opbouwen!

Lees maar hieronder!

Goed contact met je online coach.

Online fitness coaching om je doelen te bereiken zoals afvallen of spieren opbouwen.

Ook middels online coaching kan je een heel goede band opbouwen met de coach. Dit komt doordat je iedere dag met elkaar kunt chatten, bellen of misschien zelfs skypen.

Door dit intensieve contact hoeft het geen nadeel te zijn dat je elkaar niet fysiek ziet. Door onze persoonlijke coaching ervaringen weten wij dat de communicatie en band met een coach echt heel goed kan zijn!

Daarnaast doen wij bij ApolloProtocol er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je oefeningen goed uitvoert.

Zo hebben wij bijvoorbeeld voorbeeld oefening filmpjes toegevoegd aan onze fitness app zodat je goed kunt zien hoe oefeningen moeten worden uitgevoerd.

Goede ondersteuning om de oefeningen correct uit te voeren.

Fitness oefening video's in een fitness applicatie.

Naast de filmpjes kan ook een online coach je goed helpen bij het correct uitvoeren van de oefeningen. Hieronder een voorbeeld van een coaching situatie!

Een goede optie is om jezelf te filmen terwijl je een oefening doet waarvan je niet zeker weet of je deze goed uitvoert. Dit filmpje kun je vervolgens opsturen naar de coach zodat hij of zij je houding en uitvoering kan analyseren.

Op basis hiervan kan de coach je tips geven hoe je de oefening wel moet uitvoeren, of beter zou moeten uitvoeren.

Team ApolloProtocol Coaching

Het blijft natuurlijk wel beter om getraind te worden door een fysieke coach doordat deze direct tijdens de training verbetering aan kan brengen en tips kan geven.

Als het gaat om een keuze tussen online coaching of een personal trainer moet je dus een afweging maken waarbij je de voor- en nadelen tegen elkaar afweegt.

Hieronder gaan we verder met de online coaching van ApolloProtocol.

Online fitness coaching ApolloProtocol.

Zoals je inmiddels hebt kunnen lezen bieden we bij ApolloProtocol ook online coaching aan, genaamd: Online fitness coaching ApolloProtocol.

Bij onze online coaching helpen wij onze cliënten bij het behalen van hun gezondheids- of fitness doelen door middel van een goed fitness plan en professionele online begeleiding.

Wij verzorgen het juiste fitness plan en geven de juiste instructies en begeleiding. Het is hierbij aan de cliënt om zo goed mogelijk aan de slag te gaan met het plan en de gegeven instructies.

Bij online fitness coaching van ApolloProtocol ontvang je:

 • Proactieve online coaching.
  Dit wil zeggen dan onze coaches initiatiefrijk zijn en geen afwachtende houding hebben. Ze willen dat jij de beste resultaten behaald en zullen je hier zo goed mogelijk bij ondersteunen.
 • Maandelijks een nieuw fitness trainschema.
  Onze cliënten ontvangen iedere maand een nieuw professioneel fitness schema. Dit is belangrijk om de beste resultaten te behalen, voor nieuwe uitdaging en om gemotiveerd te blijven.
 • Een persoonlijk voedingsplan dat wordt samengesteld door je persoonlijke online coach.
  Samen met je online coach werk je aan een persoonlijk voedingsplan dat bij jou past en dat je vol kunt houden.
 • Wekelijks contact en uitgebreide maandelijkse evaluaties.
  Bij online coaching is het belangrijk om goed contact te onderhouden en goed de progressie te tracken. Om deze reden heb je bij online coaching van ApolloProtocol wekelijks contact en is er iedere maand een uitgebreide maandelijkse evaluatie.
 • Toegang tot de volledige ApolloProtocol fitness app.
  Het grote verschil met andere online coaching diensten is dat je bij ApolloProtocol ook nog eens toegang krijgt tot de volledige versie van de ApolloProtocol app. Wil je meer weten over de voordelen van de ApolloProtocol app klik dan hier om deze te downloaden.

Dit was kort samengevat wat je krijgt bij online coaching van ApolloProtocol. Bij onze online coaching staat de klant centraal.

Hierbij willen we zo goed mogelijk ondersteuning bieden bij het behalen de gestelde doelen en bij het stap voor stap ontwikkelen van een gezonde levensstijl!

En omdat iedereen de beste hulp, persoonlijke aandacht en een goed fitness plan verdient hebben we bij ApolloProtocol slechts één online coaching product van de hoogste kwaliteit.

Verschillende soorten online coaching.

Als het gaat om online coaching is het ook handig om te weten dat online coaching tegenwoordig al bestaat in verschillende vormen en maten. Dit hebben we eerder al een beetje aangegeven.

Er zijn namelijk vrij grote verschillen in de manier hoe online coaching diensten worden aangeboden en uitgevoerd.

Denk bijvoorbeeld aan de manier van communiceren of hoe vaak je contact hebt met de coach. Maar ook de kwaliteit van het fitness plan en of je wel of geen fitness plan ontvangt.

Daarnaast bestaat er online coaching voor verschillende doeleinden. Je kan bijvoorbeeld online coaching volgen met als doel om betere fitness resultaten te behalen, maar ook enkel om gezonder te eten of een gezondere levensstijl te ontwikkelen.

Zo bestaat er ook online coaching om bijvoorbeeld sterker in het leven te staan of om bijvoorbeeld je eigen bedrijf te starten en een betere ondernemer te worden.

Hieronder gaan we verder in op online health coaching en online coaching afvallen.

Online health coaching.

Online health coaching komt tegenwoordig steeds vaker voor. Dit komt natuurlijk doordat gezondheid en gezond leven als steeds belangrijker wordt gezien.

Wij bij ApolloProtocol vinden deze ontwikkeling meer dan terecht!

Bij online health coaching wordt de focus gelegd op het verbeteren van de gezondheid door adviezen te geven die hierop gericht zijn.

Bij ApolloProtocol is dit ook het geval. De online coaching van ApolloProtocol kan daarom ook onder deze categorie worden geschaard.

Bij ons ligt de focus op het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, stimuleren wij stap voor stap gedragsverandering, leren wij de cliënt aan wat gezond eten inhoudt en leren wij de cliënt wat je moet eten om gezonder te worden.

Daarnaast realiseren wij dit ook door de juiste bewegingsadviezen te geven en door middel van lifestyle advies. Meer weten? Klik hier.

Online coaching afvallen.

Zo bestaat er bijvoorbeeld ook online coaching voor afvallen wat ook enorm populair is. Veel mensen zijn tegenwoordig te zwaar en daardoor niet tevreden met zichzelf. Hierdoor is het dan ook niet gek dat online coaching afvallen populairder is geworden.

Eigenlijk is online coaching afvallen hetzelfde als de eerder beschreven online coaching. Het grote verschil is dat hier de focus enkel ligt op afvallen.

Je zal dan ook tips krijgen voor afvallen, de coaching is volledig gericht op afvallen en je zal bijvoorbeeld een fitness schema krijgen om af te vallen.

Ook bij ApolloProtocol kunnen wij je helpen als je wilt afvallen. Ook kun je onze blogs lezen over afvallen en snel afvallen als je hier meer over wilt weten!

Conclusie: wil jij je doel behalen, ga dan voor online coaching.

Bestel online coaching
Bestel Online Coaching van ApolloProtocol om de beste fitness resultaten te behalen.

Wij vonden het erg leuk om deze blog over online coaching te schrijven en met jou te delen. We hopen dat je nu een beter beeld hebt gekregen van wat online coaching precies is.

Onze conclusie is dat je met online coaching je doel kunt behalen en dat online coaching waarschijnlijk nog flink aan populariteit zal winnen.

Dit komt doordat de kwaliteit van online coaching steeds hoger zal worden en de toegevoegde waarde ervan gewoon heel groot kan zijn. Daarnaast is het 100% zeker en bewezen dat je je doelen kunt behalen met online coaching.

Hoe denk jij over online coaching? Laat het ons weten in de comments hieronder! En wil je de beste resultaten behalen?

Bestel dan Online Coaching van ApolloProtocol. Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Online Coaching ApolloProtocol

P.S. Wil je meer interessante blogs lezen? Hieronder hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.