De beste gratis fitness app die er is. De ApolloProtocol Fitness App

Abonneer en like ons!

We zien tegenwoordig fitness apps als paddenstoelen uit de grond schieten, waarbij er talloze verschillende worden aangeboden zoals een kcal teller applicatie, een workout plan, een voedingsdagboek, gezonde recepten, een workout timer en ga zo maar door.

Bij ApolloProtocol wilde wij ook graag een fitness app en zijn we anderhalf jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van een fitness app. Maar, zoals jullie gewend zijn van het ApolloProtocol, pakken wij het altijd anders aan.

Wij willen altijd producten die alles-in 1 zijn. En daarom hebben wij een alles-in 1 fitness app ontwikkeld, met maar liefst 14 functies! Maar dat niet alleen, het mooiste is nog dat wij onze fit app gratis hebben gemaakt!

De beste gratis fitness app die er is, de ApolloProtocol Fitness App! Bekijk de video!

Je voeding bijhouden

Wat natuurlijk niet kan ontbreken in een fitness applicatie is het bijhouden van je voeding. Onderzoekt toont aan dat wanneer je alleen al je voeding opschrijft, je je vetpercentage met 50% extra kan verlagen ten opzichte van een groep die het niet opschrijft (1).

Hierom hebben wij een innovatief voedingsdagboek ontwikkeld met de volgende functies:

  • Je ziet precies hoelang je niet gegeten hebt (je tijd in vasten)
  • Je kan je maaltijden simpel en snel invullen en op basis van type
  • Je kan ook inzien wat je gedronken hebt en of je genoeg gedronken hebt!
  • Je kan ook je medicijnen en supplementen bijhouden, zo neem je nooit meer per ongeluk de dubbele dosering van je supplement of medicijn!

Je caloriebehoefte berekenen

Met de simpele calorieën bereken functie van de ApolloProtocol Fitness app kan je gemakkelijk berekenen hoeveel calorieën jij nodig hebt om je doel te bereiken! Vul simpel je doel in zoals vet verliezen of spieren opbouwen en dan doet de kcal calculator zijn werk!

Gezonde recepten

Uiteraard kunnen gezonde recepten niet missen in een complete fitness app! Zo hebben wij maar liefst 200 gezonde recepten in onze fitness app gezet.

Van gezonde ontbijtrecepten en gezonde avondrecepten tot aan snelle recepten voor een snelle gezonde maaltijd!

Je progressie bijhouden

In onze fitness app kan je ook je progressie bijhouden, zo kan je jouw voortgang foto’s toevoegen, je omtrekmetingen invullen en je vetpercentage berekenen. Als je dan een aantal weken later weer dezelfde voortgangsmeting doet dan kan je jouw vooruitgang zien.

Een workout timer

Uiteraard kan een workout timer niet missen in een complete fitness app. Daarom hebben wij een enorm innovatieve workout timer gemaakt die je nergens anders vindt.

Je kan namelijk tijdens de timer je eigen muziek blijven afspelen. Wanneer je aankomt bij het moment dat je bijna moet rusten dan zal de workout timer automatisch het volume van de muziek verlagen en aftellen tot je rust.

Zo weet je precies wanneer je rust hebt en wanneer je aan de slag moet, met uiteraard je favoriete eigen tune!

De workout timer is goed te gebruiken als tabata timer, crossfit timer of simpelweg tijdens je workout om te weten hoeveel rust je nodig hebt tussen je sets!

Maak gratis gebruik van nog meer App functies!

Naast deze functies zijn er nog veel meer functies te vinden in onze gratis fitness app! Om erachter te komen kan je hem gratis downloaden in de Google Playstore of IOS App store.

Om ons te helpen met het door ontwikkelen van deze applicatie en er een waar succes van te maken kan je onze app een mooie review geven en/of delen met je vrienden en familie!

Referenties:

(1) https://www.sciencedaily.com/releases/2008/07/080708080738.htm