De beste gratis fitness app die er is. De ApolloProtocol Fitness App

Abonneer en like ons!

We zien tegenwoordig fitness apps als paddenstoelen uit de grond schieten. Er worden dan ook talloze verschillende apps aangeboden zoals een kcal teller applicatie, een fitness schema app, een voedingsdagboek, apps met gezonde recepten, workout timer apps en ga zo maar door.

Bij ApolloProtocol wilden wij ook graag een fitness app en zijn we anderhalf jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van een fitness app. Maar, zoals jullie gewend zijn van het ApolloProtocol hebben wij het anders aangepakt.

Wij willen altijd producten die alles-in 1 zijn en echt toegevoegde waarde bieden. En daarom hebben wij een alles-in 1 fitness app ontwikkeld, met maar liefst 14 functies. Maar dat niet alleen, het mooiste is nog dat wij onze fit app gratis hebben gemaakt!

De beste gratis fitness app die er is, de ApolloProtocol Fitness App! Bekijk de video!

Je voeding bijhouden

Wat natuurlijk niet kan ontbreken in een goede fitness applicatie is een functie voor je voeding bijhouden. Onderzoekt toont aan dat je je vetpercentage met wel 50% extra kan verlagen wanneer je opschrijft wat je eet.

De onderzoeksdoelgroep verloor tot 50% extra vet ten opzichte van de groep die het niet bijhoudt (1).

Om deze reden hebben wij een innovatief voedingsdagboek ontwikkeld met de volgende functies:

  • Je kan precies zien hoelang je niet gegeten hebt (je tijd in vasten)
  • Je kan je maaltijden simpel en snel invullen en op basis van type
  • Je inzien en bijhouden wat je hebt gedronken en of je genoeg gedronken hebt
  • Je kan ook je medicijnen en supplementen bijhouden, zo neem je nooit meer per ongeluk de dubbele dosering van je supplement of medicijn

Je caloriebehoefte berekenen

Met de simpele calorieën bereken functie van de ApolloProtocol Fitness app kan je gemakkelijk berekenen hoeveel calorieën jij nodig hebt om je doel te bereiken.

Het werkt heel gemakkelijk. Vul je doel in, bijvoorbeeld vet verliezen of spieren opbouwen en dan doet de kcal calculator zijn werk!

Zo kun je eenvoudig je caloriebehoefte berekenen.

Gezonde recepten

Uiteraard kunnen gezonde recepten niet missen in een goede en complete fitness app! Wij hebben maar liefst 200 gezonde recepten toegevoegd aan onze fitness app.

Van gezonde ontbijtrecepten en gezonde avondrecepten tot aan snelle recepten voor een snelle gezonde maaltijd!

Je progressie bijhouden

Met onze fitness app kan je ook je progressie bijhouden. Je hebt de mogelijkheid om je voortgang foto’s toe te voegen, je omtrekmetingen in te vullen en je vetpercentage te berekenen.

Als je dan een aantal weken later weer dezelfde voortgangsmeting doet dan kan je jouw vooruitgang zien door alle gegevens en foto’s te vergelijken.

Een workout timer

Uiteraard kan ook een workout timer niet missen in een complete fitness app. Daarom hebben wij een enorm innovatieve workout timer gemaakt die je nergens anders kan vinden.

Je kan namelijk tijdens het gebruiken van de timer je eigen muziek blijven afspelen. Wanneer je aankomt bij het moment dat je bijna moet rusten dan zal de workout timer automatisch het volume van de muziek verlagen en aftellen tot je mag rusten.

Zo weet je precies wanneer je rust hebt en wanneer je aan de slag moet, met uiteraard je favoriete eigen tune!

De workout timer is goed te gebruiken als tabata timer, crossfit timer of simpelweg tijdens je workout om te weten hoeveel rust je nodig hebt tussen je sets!

Maak gratis gebruik van nog meer App functies!

Naast deze functies zijn er nog veel meer functies te vinden in onze gratis fitness app! Om erachter te komen kan je hem gratis downloaden in de Google Playstore of IOS App store.

Om ons te helpen met het doorontwikkelen van onze applicatie en er een waar succes van te maken kan je onze app een mooie review geven en/of delen met je vrienden en familie!

Referenties:

(1) https://www.sciencedaily.com/releases/2008/07/080708080738.htm